Известие

Collapse
No announcement yet.

Осъмнах без катализатор...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Осъмнах без катализатор...

Да му резнат кунките със същия флекс с който е вандалствал на тоя мизерник който ми отне катализатора. То бива бива ама... Въпреки че може и услуга да ми е направил, като ми е свалил разхода и увеличил пауъра, както каза арабина при когото сложих тръба на негово място. Защо само не го сбарах аз това говедо да му мина 3-4 пъти през кратуната с тон и 600 се питам... Каква е тая наглост нечовешка само не разбирам, да си легнеш спокойно отдолу, да си дигнеш колата, да си пуснеш флекса и да си работиш? Само рязане на ръце за кражба ще ни оправи, но така я останат дузина читави, я не Било масова практика... За съжаление когато и да напуснеш тази държава, винаги ще е късно..
    Are you talking to me?

Първоначално публикувано от vincio Покажи съобщение
    Да му резнат кунките със същия флекс с който е вандалствал на тоя мизерник който ми отне катализатора. То бива бива ама... Въпреки че може и услуга да ми е направил, като ми е свалил разхода и увеличил пауъра, както каза арабина при когото сложих тръба на негово място. Защо само не го сбарах аз това говедо да му мина 3-4 пъти през кратуната с тон и 600 се питам... Каква е тая наглост нечовешка само не разбирам, да си легнеш спокойно отдолу, да си дигнеш колата, да си пуснеш флекса и да си работиш? Само рязане на ръце за кражба ще ни оправи, но така я останат дузина читави, я не Било масова практика... За съжаление когато и да напуснеш тази държава, винаги ще е късно..
    Само дето не ги режат с флекс ами нещо друго е!!!Ако си дизел вече пауъра е налице!

Comment

Егати наглоста,просто нямам думи.
      Аз съм с дизел да го махам ли моя катализатор,ще усетя ли разлика?

Comment

Да му резнат кунките със същия флекс с който е вандалствал на тоя мизерник който ми отне катализатора. То бива бива ама...
        Колега и къде се случи това ЧУДО
        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Ако ги режеха с флекс щяха да вдигнат блока във въздуха,доколкото знам ги режат с нещо такова-http://www.instrumenti-online.bg/p-3072-kleshi-2082-za-riazane-na-trybi-tryborez-
          sigpicalfa 164turbo s4
          части втора употреба за алфа всичко за 156
          http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
          0888556609 Коко Алексиев

Comment

Каквито управляващите - такъв и народа.
            166 2.4JTD-00г.

Comment

колега не се и учудвам има едни бандити в моя редовно крадяха катализатори! дори и в нашия квартал, даже на мен наскоро ми разбиха апартамента и ми откраднаха техника и злато, ако знаеш аз колко искам да ги бях заварил в нас!!!! и аз също като теб не ХАРЕСВАМ БЪЛГАРИЯ и искам да се махна от тази долна жалка пумия и долните и обитатели!
              Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
                колега не се и учудвам има едни бандити в моя редовно крадяха катализатори! дори и в нашия квартал, даже на мен наскоро ми разбиха апартамента и ми откраднаха техника и злато, ако знаеш аз колко искам да ги бях заварил в нас!!!! и аз също като теб не ХАРЕСВАМ БЪЛГАРИЯ и искам да се махна от тази долна жалка пумия и долните и обитатели!
                Прав си за голямо съжаление.
                166 2.4JTD-00г.

Comment

166

Режат ги с онази машинка която използват ВИК майсторите и затова няма шум.Лоша работа.
                  Алфа Ромео 159

Comment

Нашите коли са доста ниски, дано да го намерят да приритва под някоя
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

[QUOTE=alfonco147GTA;1142428 и аз също като теб не ХАРЕСВАМ БЪЛГАРИЯ и искам да се махна от тази долна жалка пумия и долните и обитатели![/QUOTE]

Аз за това съветвам всички по-млади хора да се махат от тука!
                      Това не е държава, а кочина!
                      Лошото е, че тия които знаем как да я оправим, не ни слуша никой, а и нямаме власт.
                      За това не стойте тука, защото ви изсмукват и здравето и живота.
                      В цяла Европа, свалянето на катализатора би се квалифицирало като сериозно престъпление. Поврежда се ППС.
                      У нас не им пука на полицията.
                      На комшията на село му отмъкнаха 1/3 от керемидите на покрива, а кварталният и дознателят писаха, че е станала дребна кражба.
                      Само дето от нея ще падне след две години цялата къща
                      За това беганьееееее
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
                        Ама какво правиш тук?
                        Ходи си някъде навън и остави таз държава на нас, долните й обитатели!
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Пауъра и по-басовото бучене вече го имаш! Изпържи я 1-2 пъти и ще го усетиш.

Единствените грижи, които можеш да имаш е на ГТП, когато мерят емисиите.

А иначе съм чувал, че ползват и някакво диамантено въже, с което режат за отрицателно време. Нищо не ги спира гепардите. 1 на 1000 е да го набараш на местопроизшествието.
                          Колкото до закона и т.н. - ще спестя мнението си, за да не си навлека гнева на някои хора, които четат този форум и са с униформи!
                          ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                          ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                          Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                          Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Ще се чува по звучно турбото отзад, една идея по динамична, но голяма разлика няма да усетиш. Разхода ще ти е същият.
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Ама като вземете да хулите все по държавата...
                              Навсякъде има крадци и стават кражби.Същия случай с откраднат катализатор се случи в САЩ на съседа ми. Там е обичайна практика особено на по-високите возила . http://fakti.bg/avto/52034-gledali-m...ove-ot-porsche
                              sigpic Alfasud/156 1.8ex
                              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Working...
                              X